Story Edition

Børsen bordet

Det allerførste Børsen produkt fra LoudLiving og så har det endda båret på toppen af dansk erhvervsliv i over 150 år.

Det Originale Børsen Bordet

Det originale Børsen Bordet måler 116 x 232 cm.
Alle bordene er håndlavede på eget værksted, og bliver kun produceret i et lille nummereret oplag.

Børsen Bordet på mål

Et stykke Dansk historie, laves som Skrivebord, Mødebord, Cafébord, Coffeetable, Barbord, eller måske som Konferencebord i din virksomhed.

Historien bag bordet

Loudliving brænder for at skabe produkter, hvor materialets historie smelter sammen med formgivningen.

Derfor var det også fuldstændig uvirkeligt, da jeg ved et tilfælde fik muligheden for at købe det gamle sildebensgulv, som havde ligget i Børssalen siden 1857.

Straks fik jeg ideen til at lave de fedeste sildebens borde med den vildeste historie. Det var ikke bare et 158 år gammelt gulv, men det havde ligget i en af Danmarks mest kendte bygninger.

Træet var af den uddøde eukalyptus art og personligheder som C.F. Tietgen og mange andre mægtige købmænd og handelsfolk, havde haft deres daglige gang på netop dette gulv.

Børsen

Vi lavet gerne Børsen Bordet efter dine mål & ønsker.
Der er mange muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser, har du feks. cafebord, coffeetable, eller har du virksomhed der skal have et unikt konferencebord kan vi også hjælpe med dette.

Pressen skrev

"Historien er omdrejningspunktet, når Rasmus Greve skaber.møbler. Af det gamle gulv fra Børssalen i København har han videreført fortællingen om dansk erhverv, og håbet er, at bordet skal få sin egen historie om et par hundrede år.."

Anne Hesselvig - Børsen Pleasure
"Hvis du ønsker dig et bord, der har mere historie end de fleste, er Børsen Bordet fra LoudLiving et godt bud. Lavet af den 158 år gamle sildebensparket fra Børsen i København - et gulv, som C.F. Tietgen oig mange nadre historieske personer har gået på gennem tiderene. " - Bo Bedre nr. 1 - 2016
"Børsen-bordet, som er første skud på stammen, er lavet af sildebensparketgulv, som i 2014 blev taget op efter at have udgjort Børsens gulve siden midten af 1800-tallet. Det historiske guld indgår nu i et enkelt og moderne design."

Wood Supply

Se også disse Børsen Story Edition Produkter

Børsen Pennen

Et stykke Dansk historie,
nummeret, signeret og unikt.

Børsen Boksen

Et stykke Dansk historie,
nummeret, signeret og unikt.