Signature Edition

Konferencebord i træ

Vi speciallaver konferenceborde til virksomheder, typisk i materialer som wenge træ, eg, og valnød. Vi laver gerne efter dine mål og ønsker, du kan også få din virksomheds logo på bordet.

Kontakt os for mere info.

LoudLiving

Vi lavet borde efter dine mål & ønsker.
Der er mange muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser, har du feks. cafebord, coffeetable, eller har du virksomhed der skal have et unikt konferencebord kan vi også hjælpe med dette.

Bord med logo

Vi har også mulighed for at udsmykke dit nye bord, med din virksomheds logo, vi har mange spændende cases hvor virksomheder bruger bordet til branding.

Børsen Konferencebord

Vi lavet gerne Børsen Bordet efter dine mål & ønsker.
Der er mange muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænser, har du feks. et mødelokale der mangler det perfekte bord, eller har du virksomhed der skal have et unikt konferencebord kan vi også hjælpe med dette.

Pressen skrev

"Historien er omdrejningspunktet, når Rasmus Greve skaber.møbler. Af det gamle gulv fra Børssalen i København har han videreført fortællingen om dansk erhverv, og håbet er, at bordet skal få sin egen historie om et par hundrede år.."

Anne Hesselvig - Børsen Pleasure
"Hvis du ønsker dig et bord, der har mere historie end de fleste, er Børsen Bordet fra LoudLiving et godt bud. Lavet af den 158 år gamle sildebensparket fra Børsen i København - et gulv, som C.F. Tietgen oig mange nadre historieske personer har gået på gennem tiderene. " - Bo Bedre nr. 1 - 2016
"Børsen-bordet, som er første skud på stammen, er lavet af sildebensparketgulv, som i 2014 blev taget op efter at have udgjort Børsens gulve siden midten af 1800-tallet. Det historiske guld indgår nu i et enkelt og moderne design."

Wood Supply