Story Edition

Loudliving brænder for at skabe produkter, hvor materialets historie smelter sammen med formgivningen. Produkter hvor form, funktion og historie går op i en højere æstetisk enhed.

Derfor var det også fuldstændig uvirkeligt, da jeg ved et tilfælde fik muligheden for at købe det gamle sildebensgulv, som havde ligget i Børssalen siden 1857. 
Story Edition blev født..

Historien bag Børsen Bordet

Straks fik jeg ideen til at lave de fedeste sildebens borde med den vildeste historie. Det var ikke bare et 158 år gammelt gulv, men det havde ligget i en af Danmarks mest kendte bygninger.

Selv i udlandet kender mange bygningen for dets store snoede tårnspir, som består af de 4 dragehaler.

Træet var af den uddøde eukalyptus art og personligheder som C.F. Tietgen og mange andre mægtige købmænd og handelsfolk, havde haft deres daglige gang på netop dette gulv.

Børsen Pennen

Både pennen og dens holder er af sildebensgulvet fra børssalen. 

FrederiksborgVasen

Kunstvasen er inspireret af taget på Frederiksborg Slot

Hamlet Bordet

Hamlet Jubilæumsbordet er en hyldest og anledning for Hamlet’s år 2016.

Børsen Boksen

Børsen Boksen er fra samme stave som vi bruger til Børsen bordet. Forskellen er at Børsen boksen er behold fuldstændig autentisk og original i stavene som da de lå i salen.

Det betyder at vi ikke sliber på siderne som børsen boksen er lavet af. Selve bunden er en mørk wenge sort. Bare ved at kigge på boksen får man lyst til at stille spørgsmål ved dens historie.