Børsen Pennen

995,00 DKK

Et længe ønsket Børsen produkt, som endelig er blevet til virkelighed.

Både pennen og dens holder er af gulvet fra børssalen. Med denne lækre kontoraccessorie har man altid et stykke dansk historie ved sin hånd, klar til den vigtige underskrift eller bare et notat.

Varenummer (SKU): Nr. 0001 Kategori:

Beskrivelse

Om Børsen Pennen

For lang lang tid siden,siden 1857, da sildebens gulvet fra en nu uddød art af Eukalyptus, blev annonceret til at være det nye træ gulv i den berømte bygning af Kong Christian IV. I hjertet af bygningen er den historiske sal kaldet; Børssalen. Dette gulv har de mest imponerende historier at fortælle. Det har været gulvet, som alle de store forretningsfolk og Konger med personale, har skabt økonomi og handel på, til at bygge den fremtid vi i dag kender som nutid i Danmark. Dette gulv har vidnet så meget, som er kendt i dag, og nogle ting er stadig en hemmelighed. Gulvet har bogstavelig talt båret på toppen af danske personligheder og økonomi.

Der er en masse historier i tiden fra 1857 indtil 2014, som kan stadsfæste storheden i denne historie, om gulvet som blev et design ikon senere i livet. Når alle troede, at livet for dette fantastiske sildebens trægulv fra 1857 var forbi, skete et mirakel ligesom i eventyrene. Som prinsen på den hvide hest, redder Loudliving det gamle historiske gulv. Loudliving er den virksomhed, der gav nyt liv til et gammelt og bedrøvet trægulv. I 2015 offentliggjorde Loudliving dette absolut smukke design bord, som skabes af det gamle sildebens trægulv fra 1857. Gulvet, der lå i Børssalen og bar på forretningsfolk og konger, gulvet der var “fundament” for dem, som gjorde handel og økonomi til vores Danmark. Det gulv har nu en ny skæbne, til at være noget helt andet. Et design bord med en verdensklasse historie at fortælle. Så gulvet fra 1857, vis liv var slut, er nu først lige begyndt.