Skip to main content

Bæredygtighed

Hos Loudliving arbejder vi for en bedre fremtid.
Som eksperter indenfor genanvendelsesmaterialer kan vi hjælpe dig med at gøre dit projekt bæredygtigt.

Eksperter i genanvendelse og re-use

Vi er ofte med helt fra starten når projekterne igangsættes af bygherre eller arkitekten. Som eksperter finder vi de bedste anvendelsesmuligheder på de materialer der er til rådighed, det kan være fra bygherres egen nedrivning eller fra vores lager med re-use materialer.

Se videon og bliv klogere på vores process.

Vi taler ikke om den grønne omstilling, vi er i gang.

FN’s verdensmål

12. Ansvarligt forbrug og produktion

Vi er alle nødt til at leve mere bæredygtigt, og især vores forbrug og produktion skal ændres. Der masseproduceres en masse ting, som enten ikke bliver skabt under ordentlige forhold eller med et enormt stort og unødvendigt ressourceforbrug. Derfor arbejder vi i Loudliving først og fremmest ud fra tankegangen om reuse og redesign. Vi mener, at eksempelvis gamle gulvbrædder sagtens kan bruges på lige fod med nye materialer. Samtidig giver de et langt mere unikt udtryk.

FN’s verdensmål

13. Klimaindsats

Vi skal handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser. Alle virksomheder bør udlede mindre og mindre CO2. Den omstilling er vi allerede i fuld gang med. Først og fremmest bruger vi hovedsageligt materialer, som tidligere har haft en anden funktion. Det kunne for eksempel være det originale træ fra Nyboder. Derudover bruger vi altid alt materialet. Intet bør eller skal gå til spilde.