Skip to main content

Erhverv

Gennem tiden har vi haft mange spændende projekter og oplevet berigende samarbejde. Vi arbejder tæt sammen med bygherre, arkitekter og ingenører i vores projekter.

Bæredygtighed

Eksperter i genanvendelse og re-use

Hos Loudliving arbejder vi for en bedre fremtid. Som eksperter indenfor genanvendelsesmaterialer kan vi hjælpe dig med at gøre dit projekt bæredygtigt.

Vi er ofte med helt fra starten når projekterne igangsættes af bygherre eller arkitekten. Som eksperter finder vi de bedste anvendelsesmuligheder på de materialer der er til rådighed, det kan være fra bygherres egen nedrivning eller fra vores lager med re-use materialer.

Prework Studio

Skab en cirkulær og miljøvenlig fremtid med Prework Studio.

Prework Studio

Skab en cirkulær og miljøvenlig fremtid med Prework Studio.

FN’s 12. verdensmål

Ansvarligt forbrug og produktion

Vi er alle nødt til at leve mere bæredygtigt, og især vores forbrug og produktion skal ændres. Der masseproduceres en masse ting, som enten ikke bliver skabt under ordentlige forhold eller med et enormt stort og unødvendigt ressourceforbrug. Derfor arbejder vi i Loudliving først og fremmest ud fra tankegangen om reuse og redesign. Vi mener, at eksempelvis gamle gulvbrædder sagtens kan bruges på lige fod med nye materialer. Samtidig giver de et langt mere unikt udtryk.

FN’s 13. verdensmål

Klimaindsats

Vi skal handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser. Alle virksomheder bør udlede mindre og mindre CO2. Den omstilling er vi allerede i fuld gang med. Først og fremmest bruger vi hovedsageligt materialer, som tidligere har haft en anden funktion. Det kunne for eksempel være det originale træ fra Nyboder. Derudover bruger vi altid alt materialet. Intet bør eller skal gå til spilde.

Tidligere projekter

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Vi arbejder med mellemstore og store bygge og renoveringsprojekter. Vores kompetencer inden for reuse og upcyckling indenfor byggeri er både unikke og helt i top. Vi arbejder til dagligt på nogle af de største byggeprojekter, og vi lever for at gøre en positiv forskel når materialer skal have nyt liv, og den rigtige historie skal forblive i de materialer vi eller i selv har til rådighed.

Bygherre, arkitekt og ingeniør.
Vi arbejder tæt sammen med en lang række faggrupper i de store projekter, og tager ansvar for vores løsninger og fremgangsmetode. Vi har stor erfaring med at samarbejde både med bygherre og arkitekter på en lang række projekter.

Storytelling
Mangler du et kreativt indspark til dit interiørprojekt med fokus på storytelling? Så giv os et kald på +45 31 75 70 50 eller beskriv dit projekt i formularen her. Rådgivningen er gratis og uforpligtende.

Genanvendelse
Har din virksomhed en grøn profil og arbejder aktivt med bæredygtighed, så hjælper vi gerne til ved nedrivnings projekter, så genbrugelige materialer bliver korrekt håndteret og brugt igen i opføreksen af nye byggerier eller store renoveringer.

Du hører fra os
Når du har udfyldt formularen her og vi har modtaget dit projekt foretager vi vores professionelle overvejelser og vender tilbage.

Start projekt
Interiør til butik eller kontor: Vi designer og bygger interiør, tilpasset til din forretning i det materiale du ønsker.
Reuse fra nedrivning: Vi rådgiver ved nedrivninger i byggebrancen, så genbrugeligsmaterialer bliver korrekt håndteret. Vi opkøber også materialer fra historiske bygninger.