Skip to main content
Story Edition

Børsens originale sildebensgulve

Børsen er en af Danmarks mest ikoniske bygninger, med dets snorede tårn, der skyder op over de københavnske tage.

Bygningen blev opført af Kong Christian IV, og den har været omdrejningspunktet for dansk handel lige siden. I 1857 valgte man at lægge det smukkeste sildebensgulv af en nu uddød eukalyptusart midt i Børssalen, der stråler af storhed.

150

Års historie

Eukalyptus

Materiale

Få det ikoniske Børsenbordet lavet af det gamle sildebensparketgulve fra Børssalen. Det originale mål for Børsenbordet er 116 x 232 cm, men det er muligt at få bordet tilpasset efter dine ønsker.

Send os dine ønsker i forespørgslen og modtag et uforpligtende tilbud på Børsenbordet.

Send os en forespørgsel

Få dit eget story project

Beskriv dine ønsker og ideer, så vender vi tilbage retur hurtigst muligt.

Bevaring af vores kulturarv

Personligheder som C.F. Tietgen og mange andre mægtige købmænd og handelsfolk har haft deres daglige gang på netop dette gulv. Det er dermed en vigtig kulturarv for vores erhvervsliv.

I 2014 blev Børssalens gulv udskiftet, og det  gav os muligheden for at skabe Børsenbordet, som var Loudlivings første produkt. Det blev startskuddet for vores drøm om at skabe produkter, hvor historien smelter sammen med formgivning.

Børsenbordet

Alle bordene er håndlavede på eget værksted og bliver kun produceret i et lille nummereret oplag.

Det originale mål for Børsenbordet er 116 x 232 cm, men det er også muligt at få det tilpasset lige efter dine mål og ønsker. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Få et Dansk stykke historie hjem i stuen eller til lokalerne i din virksomhed.

  • Cafébord
  • Sofabord
  • Spisebord
  • Kontorbord
  • Konferencebord

Pressen skriver

Historien er omdrejningspunktet, når Rasmus Greve skaber møbler. Af det gamle gulv fra Børssalen i København har han videreført fortællingen om dansk erhverv, og håbet er, at bordet skal få sin egen historie om et par hundrede år.

Anne Hesselvig, Børsen

Hvis du ønsker dig et bord, der har mere historie end de fleste, er Børsen Bordet fra LoudLiving et godt bud. Lavet af den 158 år gamle sildebensparket fra Børsen i København - et gulv, som C.F. Tietgen oig mange nadre historieske personer har gået på gennem tiderene.

Bo Bedre

Børsen bordet, som er første skud på stammen, er lavet af sildebensparketgulv, som i 2014 blev taget op efter at have udgjort Børsens gulve siden midten af 1800-tallet. Det historiske guld indgår nu i et enkelt og moderne design.

David Wedege, Wood Supply