Skip to main content

Renovering og redesign af møbler

Renovering af møbler – Giv dine møbler et nyt liv

Lad fortiden komme til live i nutiden.

Når det kommer til møbler, så er der ikke dét, vi ikke har prøvet. Og vi elsker en god udfordring. Det kan være alt lige fra en basal renovering til kreative ændringer i grunddesignet. Vi kan også tilføje eller fjerne materialer, bruge nye farver eller genbruge og genskabe.

Med et ReDesign får du et “nyt” møbel i et specialdesign, som ingen andre har. Du kan selv have indflydelse på designet af dit møbel. På den måde kan vi tilbyde kvalitetsmøbler i specialudgaver og udvikle helt nye designs.

1

Forespørgsel

Udfyld formularen og modtaget et tilbud
2

Afhetning

Vi henter dine ting til renovering
3

Renovering

Vi renoverer eller redesigner dine møbler
4

Aflevering

Vi leverer dine nyrenoverede møbler

Forespørgsel på Renovering eller Redesign

Beskriv dine ønsker og ideer, så vender vi tilbage retur hurtigst muligt.
Renovering: LoudLiving istandsætter og bringer nyt liv til dine gamle møbler. Helt almindelige kvalitetsmøbler, stole, borde osv., kan nemt renoveres og genfinde sin storhedstid. LoudLiving tilbyder professionel renovering af dine gamle møbler, så de fremstår som nye.
ReDesign: Redesign er et bæredygtigt koncept, hvor vi giver gamle og umoderne møbler et nyt og mere moderne udtryk. Vi modificerer og redesigner dit gamle møbel med en ny og fortsat holdbar kvalitet. Vi optimerer form, farver og materialer der giver møblet mod på det videre liv. Små og store mirakler Vi kan foretage forbedringer der optimerer møblets medfødte kvaliteter. Vi kan også skabe store eller små mirakler der får dit møbel til at fremstå med en nyt, moderne og unikt design.

Renovering

Loudliving istandsætter og bringer nyt liv i dine gamle møbler.

Helt almindelige kvalitetsmøbler som stole og borde kan nemt renoveres og genfinde deres storhedstid. Derfor tilbyder LoudLiving professionel reparation af dine gamle møbler.

ReDesign

Vi giver gamle og slidte møbler et nyt og moderne udtryk.

Lad os give dit gamle møbel et helt nyt design, hvor de gamle materialer smelter sammen med nye.

Tidligere renoveringsprojekter