Skip to main content

PREWORK STUDIO

 Genbrugstræ til en grønnere fremtid – Reducer CO2, Bevar Træ, Byg Bæredygtigt.

Prework Studio handler i al sin enkelthed om at reducere co2 udledning og og minimere behovet for nye træmaterialer i byggebranchen. Ved at opsamle de gamle træmaterialer (gulve, lister, konstruktionstræ og inventar) og genbruge det, bevarer man det ophobede co2 i træet.

Ydermere fjernes behovet for at arbejde med nye materialer, når der skal laves inventar til den den nyrenoverede bygning. Loudliving indsamler det kasserede materiale, designer og udvikler inventarløsninger der kan indgå i den nyrenoverede bygning, som Loudliving sætter i produktion på eget værksted.

Fra affald til inventar

Transformér dit affald til skræddersyede inventarløsninger med Prework Studio. Vi tager hånd om kasserede træmaterialer, herunder gulve, lister, konstruktionstræ og inventar, og forvandler dem til unikke og bæredygtige møbler og indretningsgenstande. Vores passion for at bevare CO2 i træet og reducere behovet for nye materialer er kernen i vores arbejde. Fra affald til inventar – skab en cirkulær og miljøvenlig fremtid med Prework Studio.

Tidligere preworks