Om Loudliving

VI DRØMMER SOM DESIGNERE. VI ARBEJDER SOM HÅNDVÆRKERE.
DERFOR SKABER VI UNIKKE MØBLER TIL DIG, DER IKKE HAR NOGET IMOD, AT RUMMET TALER FOR SIG SELV.
DET ER LOUDLIVING!

Historien bag Børsen Bordet

Jeg drømte om at skabe produkter, hvor materialets historie smelter sammen med formgivningen. Ikke bare nogle planker med mange år på bagen eller et sjovt design for designets skyld men et slutprodukt hvor form, funktion og historie går op i en højere enhed.

Derfor var det også fuldstændig uvirkeligt, da jeg ved et tilfælde fik muligheden for at købe det gamle sildebensgulv, som havde ligget i Børssalen siden 1857.

Straks fik jeg ideen til at lave de fedeste sildebens borde med den vildeste historie. Det var ikke bare et 158 år gammelt gulv, men det havde ligget i en af Danmarks mest kendte bygninger. Selv i udlandet kender mange bygningen for dets store snoede tårnspir, som består af de 4 dragehaler.

Træet var af den uddøde eukalyptus art og personligheder som C.F. Tietgen og mange andre mægtige købmænd og handelsfolk, havde haft deres daglige gang på netop dette gulv.

Vores værdier

Vi er i fuld gang med at udleve vores drøm i LoudLiving. Det starter med “Børsen bordet”, siden er fulgt andre “Story products” med samme substans af kvalitet, design og historie.

Men det er ikke kun produkter med en historie som bliver skabt hos os. Vi skaber også produkter som vi mener er super lækre og kan begår sig som et ægte Loudliving produkt. Loudliving er et brand, et segment og dermed næsten en livsstil. Kvalitet, design og udførelse er grund elementer – om det er Loudliving som selv har designet eller om det er en designer/handcrafter som er tilknyttet Loudliving familien.

“Sharing is caring”. Hos LoudLiving er vi hverken bange for at dele eller for at blive klogere. Vi håber, at vores koncept tiltrækker andre passionerede og dygtige folk, som har en god idé, eller en energi der ikke kan holdes tilbage!

Du er velkommen til at kontakte os på hello@loudliving.dk med spørgsmål og bestillinger.