Hillerød Madmarked

Det nye samlingssted i Hillerød

Til Hillerød Madmarked tog vi et bæredygtigt designtilvalg med en lang række borde, hvor langt de fleste er redesignet fra tidligere borde. Også kendt som bæredygtig genanvendelse.

Alle er skabt med vores populære SignaturCut – hvilket har givet en lang række speciallavede borde til hele madmarkedet.

Et unikt førstehåndsindtryk

Det var vigtigt for os, at Hillerød Madmarked fik en bar, som skiller sig ud. Derfor skabte vi en kæmpe en af slagsen, som er mere end syv meter lang. Baren er selvfølgelig det første, du møder, når du træder ind i madmarkedet, og den blev blev bygget op fra bunden.

En af de fedeste detaljer ved projektet var, at vi skar listerne ud af samme forløb i pladerne. Det betyder, at man efter indfarvning kunne se, hvordan samspillet i træet fulgtes ad. Det gav et fantastisk og lækkert udtryk – og ikke blot en ensartet listesetup.

En kaffebar tilpasset til omgivelserne

Kaffebaren blev bygget op præcis ligesom baren, men med et helt andet designudtryk. Her var det særligt indfarvningen og åretegningerne, der trådte frem, og det skaber det smukkeste samspil til baren med de fine kantlister i en lys kontrast.

Højborde og bænke blev lavet i kraftige plader og malet i en RAL-farve, som i den grad skiller sig ud i forhold til de omkringliggende farvenuancer.

Vi havde et godt samarbejde med Hillerød Madmarked samt arkitekten/indretning af Tine Mouritsen.

Få et tilbud på dit projekt. Det er gratis og uforpligtende.