Kaffebaren

Et mix af re-use og nye materialer

Kaffebaren er et unikt mix af genbrugsmaterialer og nye materialer, der smelter sammen for at skabe en varm, indbydende atmosfære.

Vi har omhyggeligt udvalgt og behandlet genbrugstræ for at skabe et rustikt og autentisk udseende samtidig med, at vi har inddraget nye materialer af praktiske årsager. Dette sikrer, at kaffebaren ikke kun er smuk, men også er funktionel og holdbar.

De nye materialer, vi har valgt, er nøje udvalgt for at være bæredygtige og miljøvenlige, så vi fortsætter med at være tro mod vores kerneværdier. Gennem dette byggeri har vi skabt et unikt rum, hvor kunder kan nyde deres kaffe og opleve den ægte Loudliving-ånd.

Re-use fra København og Vanløse

En af de mest markante elementer i vores design af Kaffebaren er stolperne, som stammer fra en bygning på Jagtvej i København. Disse stolper bliver brugt som afstivere. Alle de flotte og dekorative skuffer er blevet skåret ud af skabssider fra en skole i Vanløse og dækker hele fronten af baren.

Vi er stolte af at have kunne genanvende materialerne og give dem et nyt liv. Det er ikke kun godt for miljøet, men det tilføjer også en unik historie og karakter til Kaffebaren.

Materiale fra eget værksted

Vi er stolte af at være en virksomhed, der tager vores miljømæssige ansvar alvorligt. En af måderne, vi gør det på, er ved altid at benytte alt det restmateriale, vi kan fra vores eget værksted. Selv små mængder restmateriale kan have en stor påvirkning på miljøet, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at undgå at spilde noget.

Bred kaffebar med plads til det hele

Den nye Kaffebar på Værftets Madmarked er lidt over 8 meter lang og mere end 4 meter dyb, hvilket giver gæsterne rigelig plads til at nyde en kop kaffe og et stykke kage.

Få et tilbud på dit projekt. Vi elsker at lave vores fede løsninger, og samarbejdet med ejere, arkitekter eller bygherre er en dyd for os. Det er gratis og uforpligtende.