Loudliving x Louisiana

Vi har sammen med Louisiana Museum of Modern Art forvandlet en udstillingsreol
til en unik serie af møbler og designobjekter.

Fra inventar til designobjekt

“I et tæt samarbejde med en af landets førende virksomheder inden for genanvendelse af materialer og interiør, Loudliving, har Louisiana Museum of Modern Art forvandlet en udstillingsreol til en unik serie af møbler og designobjekter. Reolen blev bygget som inventar og brugt til udstillinger.”

– Louisiana Museum of Modern Art

Da udstillingen Arkitekturens værksteder: Cave_bureau sluttede i starten af året, blev hele reolen afmonteret og derefter kørt til vores værksted i Helsingør.

På værkstedet begyndte vi vores arbejde, alt materialet skulle nu tranformeres, så det i stedet kunne indgå i den nye design serie. Serien består af et sofabord, sidebord, bogkasse og tre forskellige fade.

Fra inventar til materiale

Vi elsker forædlingsprocessen. Det er meget specielt at stå med alt dette materiale, der nu endnu engang er parat til næste fase i livet.

Det endelige produkt

Serien som den står færdigt! Resultatet af en unikt og fantastisk samarbejde med Louisiana. Skal du have fingrene i denne begrænset designserie, så kan det hele handles direkte gennem Louisiana.

Besøg Louisianas webshop

En tydelig vision

“Det kræver bare noget specielt, både at se mulighederne og mindst ligeså meget at kommunikere det

Den vigtiste del i det arbejde Loudliving står for, er ofte at få modtageren til at se og forstå de muligheder der er. Når man står med en reol som denne fra Louisiana, og man selv kan se potentialet, så bliver man både glad og stolt når samarbejdsparterne hos Louisiana stoler og ikke mindst tror på ideen! 

Denne serie har været meget speciel at få lov at lave”
– Rasmus Greve

Få et tilbud på dit projekt. Vi elsker at lave vores fede løsninger, og samarbejdet med ejere, arkitekter eller bygherre er en dyd for os. Det er gratis og uforpligtende.