UN17 Village

Bænke til fællesområde

De smukke bænke af egetræ, placeret op mod den rå betonvæg, skaber en imponerende kontrast mellem træets varme glød og betonens kølige udtryk.

Hvert enkelt stykke egetræ har sit unikke åremønster, og når disse stave samles til større flader, fremhæver de træets naturlige skønhed, især i kontrast til den grå beton.

Dette træ er ikke nyt. Det er genanvendt materiale fra Rådhuspladsen 4 i København, hvor det tidligere udgjorde gulvet i Helmershus. Efter at have blevet taget op, blev træstavene omhyggeligt sorteret, renset for søm, og den gamle overflade blev fjernet.

Dette genbrugte træ blev derefter omdannet gennem et omhyggeligt design- og snedkerarbejde, hvilket resulterede i de bænke, vi ser i dag.

Fra Rådhuspladsen 4 i København

Det egetræ, der nu udgør de smukke bænke, har en rig historie. Det stammer fra Rådhuspladsen 4 i hjertet af København, hvor det engang lå som gulvet i det ikoniske Helmershus.

Få et tilbud på dit projekt. Vi elsker at lave vores fede løsninger, og samarbejdet med ejere, arkitekter eller bygherre er en dyd for os. Det er gratis og uforpligtende.