fbpx

Børsen Bordet

Det allerførste Børsen produkt fra LoudLiving og så har det endda båret på toppen af dansk erhvervsliv.

Vi har brugt de oprindelige stave og genskabt sildebensmønstret fra Børsen til en rå og levende bordplade.
Gå ikke glip af denne enestående mulighed, for at eje et produkt af historisk værdi.

Det originale Børsen Bordet måler 116 x 232 cm. Alle bordene er håndlavede på eget værksted, og bliver kun produceret i et lille nummereret oplag.

Husk at vi kan lave Børsenbordet i specialmål – Læs mere her.

DKK59,900.00

Story Edition

Loudliving brænder for at skabe produkter, hvor materialets historie smelter sammen med formgivningen. Ikke bare nogle planker med mange år på bagen eller et sjovt design for designets skyld men et slutprodukt hvor form, funktion og historie går op i en højere æstetisk enhed.

Derfor var det også fuldstændig uvirkeligt, da jeg ved et tilfælde fik muligheden for at købe det gamle sildebensgulv, som havde ligget i Børssalen siden 1857.

Straks fik jeg ideen til at lave de fedeste sildebens borde med den vildeste historie. Det var ikke bare et 158 år gammelt gulv, men det havde ligget i en af Danmarks mest kendte bygninger.

Selv i udlandet kender mange bygningen for dets store snoede tårnspir, som består af de 4 dragehaler.

Træet var af den uddøde eukalyptus art og personligheder som C.F. Tietgen og mange andre mægtige købmænd og handelsfolk, havde haft deres daglige gang på netop dette gulv.

Kun fantasien sætter grænser
Børsen Bordet kan også laves som Skrivebord, Mødebord, Cafébord, Coffeetable, Barbord, eller som Konferencebord i din virksomhed. – Læs mere her

Download Børsen Bordet PDF.

Luk menu
×
×

Kurv