Skip to main content

For fremtidens møbelsdesign
– Loudliving præsenterer One Piece

Loudliving introducerer ONE PIECE, en innovativ serie af møbler, der omdefinerer måden vi tænker på møbelproduktion og design. Bordet udmærker sig ved at være produceret af én enkelt plade, hvor både ben, sarg og bordplade er skåret ud fra. De skrå vinkler på alle snit, er med til at give bordet dets særegne udtryk. Loudliving har skabt en møbelserie, der for- ener tradition, reel bæredygtighed og fremtidsvisioner.

Konceptet ONE PIECE fortæller historien om nutidens og fremtidens produktion.
ONE PIECE er resultatet af et intensivt designarbejde, hvor fokus har været på at skabe et æstetisk tiltalende møbel, der samtidig bidrager til en bæredygtig fremtid. Ved at anvende resttræ fra gulvproduktion har Loudliving ikke alene skabt unikke møbler, men også taget et skridt i kampen mod ressourcespild og CO2-udledning.

  • Innovativ designløsning & snedkerupcycling.
  • Bordplade, ben & sarg skåret af en plade.
  • Møbelproduktion af resttræ.


“Det er essentielt for os at skabe møbler, der ikke blot er smukke og funktionelle, men også bæredygtige. Vi tror på, at fremtiden ligger i ansvarlig produktion, og med ONE PIE- CE-serien tager vi et skridt i den retning,” udtaler Rasmus Greve, grundlægger af Loudliving.

Loudliving er et dansk designfirma, der specialiserer sig i bæredygtigt møbeldesign. Med en dyb respekt for dansk designtradition og et skarpt øje for fremtidens tenden- ser, skaber Loudliving møbler, der kombinerer form og funktion med bæredygtighed.