Projekter

Gennem tiden har vi haft mange spændende projekter og oplevet berigende samarbejde. Vi arbejder tæt sammen med bygherre, arkitekter og ingenører i vores projekter.

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Vi arbejder med mellemstore og store bygge og renoveringsprojekter. Vores kompetencer inden for reuse og upcyckling indenfor byggeri er både unikke og helt i top. Vi arbejder til dagligt på nogle af de største byggeprojekter, og vi lever for at gøre en positiv forskel når materialer skal have nyt liv, og den rigtige historie skal forblive i de materialer vi eller i selv har til rådighed.

Bygherre, arkitekt og ingeniør.
Vi arbejder tæt sammen med en lang række faggrupper i de store projekter, og tager ansvar for vores løsninger og fremgangsmetode. Vi har stor erfaring med at samarbejde både med bygherre og arkitekter på en lang række projekter.

Storytelling
Mangler du et kreativt indspark til dit interiørprojekt med fokus på storytelling? Så giv os et kald på +45 31 75 70 50 eller beskriv dit projekt i formularen her. Rådgivningen er gratis og uforpligtende.

Genanvendelse
Har din virksomhed en grøn profil og arbejder aktivt med bæredygtighed, så hjælper vi gerne til ved nedrivnings projekter, så genbrugelige materialer bliver korrekt håndteret og brugt igen i opføreksen af nye byggerier eller store renoveringer.

Du hører fra os
Når du har udfyldt formularen her og vi har modtaget dit projekt foretager vi vores professionelle overvejelser og vender tilbage.

Interiør til butik eller kontor: Vi designer og bygger interiør, tilpasset til din forretning i det materiale du ønsker.
Reuse fra nedrivning: Vi rådgiver ved nedrivninger i byggebrancen, så genbrugeligsmaterialer bliver korrekt håndteret. Vi opkøber også materialer fra historiske bygninger.

Tidligere projekter

19/12/2022

ARK – Conscious Dining

27/11/2022

SOULS – Pionerer indenfor plantebaseret mad

09/05/2022

Værftets Madmarked

09/03/2022

Hillerød Madmarked

09/03/2022

Sandberg Optik

09/03/2022

Det Lille Desserthus